Zware belasting

Zware belasting

Een stabiele smeerfilm is de grootste uitdaging bij toepassingen met zware belasting. Hoe stabieler de smeerfilm is, hoe beter de applicatie wordt beschermt tegen slijtage en corrosie. 
 
Een verhoogde viscositeit is een van de belangrijkste waarden, daarnaast is deze productselectie ook zeer goed bestand tegen water en vervuiling. Nils heeft zelfs oplossingen voor machines die vanuit water of vervuilde omstandigheden werken.
 
Dankzij de jarenlange ervaring, continue innovaties en het uitgebreide onderzoeksteam, kan Nils continu producten aanbieden van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor elke situatie.
 
Niet alleen is de productselectie geschikt voor zware belasting, deze vetten hebben een zeer hoge mechanische stabiliteit en zijn zeer beschermend tegen slijtage, vuil en water. Hierdoor kunt u de smeerintervallen wel 3 tot 5 keer verlengen, wat een grote werk- en kostenbesparing oplevert. 

Nils is houder van het ISO 14001 certificaat en het ISO 9001 certificaat, die beide essentieel zijn om actief te zijn in deze sector. 
   
Heeft u vragen, twijfelt u over het juiste product, of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Producten

 • Atomic RH

  Atomic RH

  Voor voertuigen, industriële-, grondverzet-, en landbouwmachines- bij 30°C tot +120°C.

 • White star

  White star

  Vet voor langzaam draaiende lagers, geschikt bij -30°C tot +110°C.

 • GR 7000

  GR 7000

  Uitstekend bestand tegen water en vervuilde omgevingen. D/N Factor: 700.000, -25°C tot +150°C.

 • GR 5500

  GR 5500

  Zeer goed bestand tegen zware werkbelasting en lage temperaturen, bij -40°C tot +150°C.

 • Calit

  Calit

  Extreme performance vet geschikt voor zeer zware omstandigheden bij -30°C tot +120°C.