Grondverzet & Vrachtvervoer

Voor de uitrusting van steengroeve machines, vrachtwagens, elektrische schoppen, kranen, de laatste generatie van opleggers, asfalteringsmachines, graafmachines, bulldozers en andere soorten voertuigen met rupsbanden, hydraulische kranen, bussen, draaimolens en andere machines voor attractieparken. Nils heeft een reeks producten ontwikkeld om smeergerelateerde problemen te voorkomen en de duur van smeerintervallen te vergroten.

Grondverzetmachines worden het gehele jaar door gebruikt. Om onze klanten maximale betrouwbaarheid, efficiency en veiligheid te garanderen, hebben wij een brede range high performance producten ontwikkeld. Het ontwikkelen van producten speciaal voor grondverzet voertuigen is door de zware werkzaamheden erg belangrijk. Hierdoor kunnen wij de beste oplossingen bieden aan onze klanten en machines, die vaak in een stoffige omgeving, in de aanwezigheid van water en vuil, onder extreme druk en bij hoge en lage werktemperaturen werkzaam zijn. Met de high performance smeermiddelen is het mogelijk om aanzienlijke verbeteringen te bewerkstelligen in de werkomstandigheden, de machines te beschermen tegen weer en corrosie en de smeerintervallen aanzienlijk te verlengen.

Nils is houder van het ISO 14001 certificaat en het ISO 9001 certificaat, die beide essentieel zijn om actief te zijn in deze sector. Download onze brochure voor meer informatie over onze producten of stel uw vraag via het contactformulier.

productselectie voor grondverzet & vrachtvervoer

Wij bieden een brede reeks van biologisch afbreekbare producten (zowel synthetisch als minerale) zoals: hydraulische oliën, turbine oliën, lager oliën, vetten, pasta's, sprays, schoonmaakmiddelen, anti-vriesmiddelen en oplosmiddelen. De eigenschappen van al deze producten blijven onaangetast bij operationele temperaturen van -30 tot 120°C. Verder stoten al deze producten vuil en stof af en kunnen de producten grote temperatuurschommelingen weerstaan. Het resultaat hiervan is dat de producten absolute veiligheid en lange smeerintervallen garanderen.

Vetten
Motor oliën
Pasta’s
Hydraulische vloeistoffen
Atomic T4938
Reinigingsmiddelen
Transmissie oliën
Additieven
Beschermingsmiddelen
Oplosmiddelen
Remvloeistoffen
Absorberende middelen
Anti-vriesmiddelen