Bio producten

Met dank aan de bio producten van Nils kunnen wij ons tot een van de meest betrouwbare leveranciers rekenen als het gaat om biologisch afbreekbare producten. Deze regels zijn van groot belang voor het besmettingsgevaar van terreinen, meren, zeeën, grondwater en waterbronnen. 

De bio producten garanderen niet alleen absolute veiligheid en lange smeerintervallen bij machines, maar voorkomen ook het uitvallen van machines door smeergerelateerde problemen. Het gebruik van de bio producten van Nils wordt onder andere aangeraden bij waterkrachtcentrales, waar overmatig gebruik van vetten en verspilling niet alleen ernstige milieuproblemen veroorzaakt, maar ook politieke gevolgen heeft.

Nils is houder van het ISO 14001 certificaat en het ISO 9001 certificaat, die beide essentieel zijn om actief te zijn in deze sector. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

productselectie bio producten

De reeks ”bio producten” bevat een serie accessoires en specifieke synthetische en minerale producten voor meerdere sectoren. De eigenschappen van deze producten blijven onaangetast bij operationele temperaturen tussen de -30 tot en met +120 graden.
Vetten
Motor oliën
Hydraulische vloeistoffen
Transmissie oliën
Accessoires