Industrie algemeen

Voor de industriële sector bieden wij talloze diensten en meer dan 1000 producten, inclusief biologisch afbreekbare, synthetische en minerale producten, zoals hydraulische oliën, turbine oliën, lager oliën, vetten en pasta’s. 

Nils is vooral gericht op het aanbieden van oliën zonder zware metalen en chloor. Wij kunnen ook een grote hoeveelheid biologisch afbreekbare, niet giftige en niet agressieve producten leveren, om aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten te voldoen. 

Ons onderzoek- en ontwikkelingslaboratorium werkt samen met onze klanten om zo de focus te leggen op de individuele behoeften en om producten te ontwikkelen die op maat gemaakt zijn voor de specifieke vereisten van de klant. Op deze manier creëert Nils oliën die geformuleerd zijn om maximale prestaties te leveren, waardoor een aanzienlijke kostenbesparing wordt gerealiseerd als gevolg van minder onderhoudskosten, minder verbruik van smeermiddelen en minder stilstand van machines.

Download de brochure voor meer informatie over onze producten of stel uw vraag via het contactformulier.

Productselectie Industrie algemeen

In deze categorie bieden wij producten die bruikbaar zijn tijdens industriële onderhoudsbeurten bij machines en andere gemotoriseerde voertuigen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijk, omdat de drijfgassen vrij zijn van CFC’s.
Accessoires
sprays
Reinigingsmiddelen

Four column panel

Vetten

Nils your bike

Een volledig overzicht van het aanbod in vetten voor de industriële sector

Motorbike

Nils your bike

Bij HQParts vindt u alles voor het totaalonderhoud van motoren en fietsen. Alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten.