Vetten

Dankzij de jarenlange ervaring van Nils kunnen wij voor elke situatie een smeermiddel aanbieden van de allerhoogste kwaliteit.
Slijtage aan applicaties en industriële toepassingen brengt hoge kosten met zich mee. Niet alleen door het ontstaan van wrijving, maar ook door zware werkbelasting, aanwezigheid van water of hoge of juist lage temperaturen. Het is dus zeer belangrijk om naar de (belastende) omstandigheden te kijken voor het bepalen van het juiste type vet. Zo kunnen de aanwezigheid van vuil of water, mechanische druk, temperaturen, aanwezigheid van stof of chemische bestanddelen veel invloed hebben op de wrijving en slijtage bij applicaties en, veel belangrijker, het voorkomen van deze processen. 

De veranderlijkheid bij temperatuurverschillen, de dikte, de additieven en het soort basisolie zijn allemaal elementen die van groot belang zijn bij de ontwikkeling van een smeermiddel. Dankzij de jarenlange ervaring levert Nils alleen smeermiddelen van de allerhoogste kwaliteit en kunnen wij zelfs op maat gemaakte smeermiddelen aan u leveren.

Het onderzoeks- en ontwikkel laboratorium van Nils werkt continu aan innovatie en de allerhoogste prestaties, zodat u minder onderhoudskosten heeft, minder smeermiddelen hoeft te gebruiken en de stilstand van machines minimaal is. 

Wilt u meer informatie? Download een van onze brochures of stel uw vraag via het  contactformulier.
 

productselectie voor vetten

Ga voor het geschikte productoverzicht naar het menu dat bij uw situatie van toepassing is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Koude werkomgevingen

Nils your bike

Een volledig overzicht van het aanbod in vetten, speciaal ontwikkeld voor de werking in koude omgevingen.

Warme werkomgevingen

Nils your bike

Een volledig overzicht van de vetten die zelfs bij zeer hoge temperaturen de smeereigenschappen behouden.

Sneldraaiende toepassingen

Nils your bike

Bij sneldraaiende toepassingen is het van groot belang dat het smeermiddel de applicatie niet afremt en toch de allerhoogste bescherming biedt.

Zware belasting

Nils your bike

Zelfs bij extreme druk garanderen de smeermiddelen van Nils een perfecte smeerfilm. Bekijk hier de smeermiddelen speciaal voor zware werkdruk.

Stoffige omgevingen

Nils your bike

De sprays van Nils zorgen voor een nog groter gebruiksgemak, Ga naar het overzicht voor het volledige aanbod voor Bouw