Nylset T

Reinigingsmiddel voor algemeen gebruik en perfect voor het reinigen van machines. Nylset T is ontwikkeld volgens het nieuwe detergentenconcept, dat niet alleen het hoogste efficiency level nastreeft, maar ook de veiligheid en gezondheid van de medewerkers. Het product is veilig voor elk gebruik en alle machines. 

Nylset T is kan veilig gebruikt worden op gelakte en geschilderde delen, maar ook delicate materialen als plexiglas en beschadigt deze materialen niet. Nylset T is veilig voor gebruik en veroorzaakt geen specifieke irritaties of allergische reacties. het product is niet ontvlambaar en dient altijd verdund met water te worden gebruikt. Het laat geen strepen of restjes achter en afspoelen is niet nodig. 

Nylset T kan gemengd worden met op water gebaseerde emulsies die gebruikt worden in de machines. Het is een schuimend wasmiddel en daarvoor geschikt voor alle industriële en onderhoudsmachines, inclusief de voedselindustrie. Nylset T voldoet aan de H.A.C.C.P. normeringen en is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact op via het contactformulier.

Technische specificaties

Density 15°C DIN 51757 Kg/dm3 1,04
Color Transparant

Verpakkingseenheid

Tin 5 kg
Pail 30 L
Barrel 180 kg